2209-A - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI 2023 YILI 2.DÖNEM ÇAĞRISI KAPSAMINDA KABUL ALAN PROJELERİMİZ
- Oksidatif Stres Altındaki Dokuda Kurkuminin Antioksidan Enzim Profiline Etkisi
- Meyve Kaynaklı Antagonistik Mayaların İzolasyonu Ve Antifungal Aktivitelerinin Araştırılması
- Aquafaba Ve Meyve Atıklarından Elde Edilen Pektin İle Vegan Ve Kalorisi Azaltılmış Mayonez Üretimi
- Bayburt Yabani Ekşi Elma Sosu (Malus Sylvestris Miller) İlavesi İle Fonksiyonel Yoğurt Üretimi
- Mikrodalga Ve Geleneksek Kızartma İşlemlerinin Yemeklik Yağların Bazı Kalite Parametrelerine Etkisi
- Genç Yetişkinlerde Neofobi, Yapay Et Tutumu Ve Et Bağımlılığının Değerlendirilmesi
- Emziren Annelerin Beslenmesi İle Bebeğin Uyku Durumu Arasındaki İlişkinin Araştırılması,
- Tip 2 Diyabetli Bireylerin Ultra İşlenmiş Besin Tüketim Miktarı Ve Sıklığının Mental Sağlık İle İlişkisinin Araştırılması,
- Üniversite Öğrencilerinin Sürdürülebilir Ve Sağlıklı Beslenme Davranışları İle Diyet Su Ve Karbon Ayak İzinin Değerlendirilmesi
- Çimlendirilmiş Maş Fasulyesi (Vigna Radiata (L.) Ununun Glutensiz Kek Üretiminde Kullanımı
- Piyasada Hazır Halde Satışa Sunulan %100 Meyve Sularının Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
- Tarhunla Aromatize Edilmiş Zeytinyağı İle Ultrason Destekli Marinasyon İşleminin Tavuk Etlerine Etkisinin İncelenmesi