Posta ile Diploma Teslim İşlemleri

Üniversitemiz mezunlarının talep etmeleri halinde Diploma ve Diploma Ekleri kargo yolu ile adreslerine gönderilecektir.

Mezuniyet işlemleri tamamlanıp, diploma talep işlemleri Mezun Öğrenci İlişik Kesme Sistemi üzerinden uzaktan yapılabilecek. Üniversitemizden mezun olan öğrencilerimiz aşağıda bulunan kılavuz ile ilişik kesme işlemlerini yaptıktan sonra gerekli alanlara adres,il, ilçe ve iletişim bilgilerini girerek diplomalarını adreslerine talep edebileceklerdir. Talepleri doğrultusunda diploma tesliminde sakınca bulunmayan mezunlarımızın diplomaları en kısa sürede karşı ödemeli olarak kargo ile adreslerine gönderilecektir.

Sisteme giriş adresi: https://mezuniyet.bayburt.edu.tr/#/

Mezun öğrenciler için İlişik Kesme İşlemleri ve Diploma Talep Kılavuzu

Kılavuz doğrultusunda hazırlamış olduğunuz belgeleri ISLAK İMZALI OLARAK  Dede Korkut Külliyesi Genç Osman Mah. 21 Şubat Caddesi Trabzon Yolu Üzeri İdari Birimler Binası Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 69000/BAYBURT adresine posta ile göndermelisiniz.

*Not: Uluslararası öğrenciler diplomalarını şahsen alacaktır.

Yayın Tarihi:   , Son Günc. Tarihi: