Hakkımızda

Bayburt Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi, üniversitemizin Avrupa Birliği’ne uyum süreci ve uluslararasılaşma hedefleri doğrultusunda 2010 yılında kurulmuştur. 21. yüzyılın dünya üniversitelerinden biri olma vizyonuyla yola çıkan ofisimiz, kurulduğu günden bu yana Avrupa Birliği Programlarının etkin bir şekilde yürütülmesi ve uluslararası iş birliklerinin geliştirilmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.

Ofisimiz, Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesi'nde faaliyet göstermekte olup, uluslararası öğrenci kabulü, bu öğrencilerin akademik ve sosyal entegrasyonunu sağlama, Erasmus+ hareketliliklerini ve projelerini koordine etme ve yönetme görevlerini üstlenmektedir. Ayrıca, üniversitemizin küresel alanda rekabet gücünü artırmak ve kültürel çeşitliliği zenginleştirmek amacıyla çeşitli projeler ve etkinlikler düzenlemekteyiz.

Bayburt Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi olarak, uluslararası öğrenci ve personel hareketliliğini teşvik etmekte, akademik iş birliklerini geliştirmekte ve öğrenci memnuniyetini artırmak için sürekli yenilikçi yaklaşımlar benimsemekteyiz.

Misyonumuz, uluslararası öğrencilere ve personelimize en iyi deneyimi sunmak, onların akademik başarılarını desteklemek ve kültürel entegrasyonlarını sağlamaktır. Bu doğrultuda, Bayburt Üniversitesi’nin dünya çapında tanınırlığını artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Yayın Tarihi:   , Son Günc. Tarihi: