Bayburt İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ayhan BODUR Yüksekokulumuzdaydı

Bayburt İl Emniyet Müdürü Sayın Ayhan Bodur, Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Doç. Dr. Murat Kul’u ziyaret etti.

Yüksekokul Müdürlük makamında gerçekleşen ziyarette, Yüksekokulunuzun eğitim öğretim faaliyetleri ile sportif faaliyetler, gerçekleştirdiği sosyal etkinlikler ve projeler ile ilgili çalışmalar konuşuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüksekokul Müdürümüz Kul, İl Emniyet Müdürlüğünün gerçekleştireceği faaliyetlere ellerinden gelen desteği vereceklerini, İl Emniyet Müdürü Sayın Bodur ise gerek üniversitemizin gerekse Yüksekokulumuzun faailyetlerine destek verecekleri belirterek Yüksekokulumuzun bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilediler.

Daha sonra Yüksekokulumuzun  çeşitli birimlerini ve öğrenci kantinini gezen sayın Bodur, gösterdiği yakın ilgiden ve misafirperverliğinden dolayı Müdrümüz sayın Doç. Dr. Murat Kul’a teşekkür etti.