Mobile Logo Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, ve Malatya İllerindeki Devlet Üniversitesi Öğrencilerin Özel Öğrencilik İşlemleri

Yükseköğretim Kurlu Başkanlığı tarafından 06 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı için Adıyaman Üniversitesi (Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencileri hariç), İskenderun Teknik Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğrencilerinden talep edenlere, kayıtlı oldukları programla eşdeğer ve öğretim dili aynı olan programlarda özel öğrencilik hakkı verilmesi kararı alınmıştır.

İlgili Üniversitelerin uzaktan eğitim kararı alması halinde öğrenciler sadece “Öğretmenlik Uygulaması” dersi için de özel öğrencilik başvurusunda bulunabileceklerdir.

Başvuru için Gerekli Belgeler

Başvuru yapacak öğrenciler şahsen/e-posta/posta/vekalet yolu ile başvuru yapabileceklerdir.

İLETİŞİM:

Telefon : 0 458 2111153/1158