Yargıtay Onursal Birinci Başkanvekili Abdülkadir İlhan’dan Rektör Coşkun’ a Ziyaret
Yargıtay Onursal Birinci Başkan Vekili ve aynı zamanda Bayburt Üniversitesi Kalkındırma Vakfı Başkanı Sayın Abdülkadir İlhan, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Dede Korkut Külliyesi rektörlük makamında öğleden sonra Abdülkadir İlhan’ı ağırlayan Rektör Coşkun, nazik ziyaretlerinden dolayı Abdülkadir İlhan'a teşekkürlerini ileterek, kendisine Bayburt Üniversitesinin yeni yayınlarından olan 'Cumhuriyet Döneminde Bayburt (1923-1950)' adlı kitabı hediye etti.

Misafirperverliği ve yakın ilgisinden dolayı Rektör Coşkun’a teşekkür eden Abdülkadir İlhan ise Bayburt Üniversitesi’nin şehre olan katkısından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Rektör Coşkun’a bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.