TÜBİTAK 2237-B 'GENÇ ÜNİVERSİTELER ÖZGÜN PROJELER ÜRETEBİLİR' PROJE YAZMA EĞİTİMİ ETKİNLİĞİ

Değerli Bilim İnsanları

Bayburt Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde 8-10 Eylül 2022 tarihleri arasında TÜBİTAK 2237-B Proje Eğitimi Etkinlikleri Destekleme Programı kapsamında Uygulamalı Bilimler (Mühendislik, Fen, Ziraat, Sağlık vd.) alanında ARDEB ve TEYDEB proje hazırlama eğitimi düzenlenecektir. Eğitim kapsamında genç araştırmacıların TÜBİTAK projeleri ile tanışması sağlanıp, TÜBİTAK projelerinin mahiyeti, veriliş gayesi, beklenen sonuçlar, bilimsel faaliyet ve teknoloji üretimi noktasında araştırmacılara sağlayacakları kazanımlar konusunda farkındalık oluşturulacaktır.

Kimler Katılabilir

Eğitime özellikle Bayburt Üniversitesi başta olmak üzere çevre illerde kurulan yeni üniversitelerden Uygulamalı Bilimler alanında çalışma yürüten ve 2237-b_cagri_duyurusu_14_06_2022.pdf (tubitak.gov.tr) duyusunda belirtilen şartlara uyan araştırmacılar katılabilir.

Koordinatör: Doç. Dr. Enes DERTLİ

Eğitmenler

Prof. Dr. Osman SAĞDIÇ (Yıldız Teknik Üni.)

Prof. Dr. Muhammet ARICI (Yıldız Teknik Üni.)

Prof. Dr. Ömer ŞİMŞEK (Yıldız Teknik Üni.)

Doç. Dr. Enes DERTLİ (Yıldız Teknik Üni.)

Öğr. Gör. Dr. Hümeyra İSPİRLİ (Bayburt Üni.)

Eğitim Tarihleri: 8-9-10 Eylül 2022

Eğitim Saat Aralığı: 08.00-18.45

Eğitim Yeri: Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Gökhan Budak Konferans Salonu)

Başvurular: Katılım sağlamak isteyenlerin tto@bayburt.edu.tr adresine Ad-Soyad, Unvan, Fakülte ve Bölümlerini yazarak son başvuru tarihine kadar mail olarak iletmesi gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 02.09.2022

*Eğitim sonunda katılımcı belgesi verilecektir.

*Eğitim TÜBİTAK tarafından desteklenmektedir ve ücretsizdir.

Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi

tto@bayburt.edu.tr