Mobile Logo Kariyer Planlama Uyg. ve Arş. Merkezi
“Staj Ortantasyon Süreci” (S.O.S) eğitimleri tamamlandı

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) tarafından desteklenen Ulusal Staj Programı (USP) kapsamında, öğrencilerimiz yoğun bir şekilde staj teklifleri almaya başladılar. Bu süreçte öğrencilerimize rehberlik etmek amacıyla Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Staj Oryantasyon Süreci" eğitiminin ilk oturumu, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Eğitimin ilk oturumunda, öğrencilerimizin staj sürecinde merak ettiği tüm sorular cevaplandı ve staj tekliflerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için gerekli bilgiler verildi. Eğitimin ikinci oturumunda da aynı ilgi ve katılım devam etti. Öğrenciler, staj süreçlerinde karşılaşabilecekleri olası durumlar ve bu durumlarla nasıl başa çıkacakları konusunda bilgilendirildi.

Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen son oturumla, "Staj Oryantasyon Süreci" eğitimi başarıyla tamamlandı. Eğitim boyunca öğrencilerimizin gösterdiği yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Ulusal Staj Programı sürecinde öğrencilerimize yol gösterici nitelikteki bu etkinlikler, onların staj süreçlerine katkı sağlayacak birçok önemli noktaya değindi.

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, öğrencilerimizin kariyer gelişimlerine destek olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Staj süreçlerinde yanlarında olmaya ve onları bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Öğrencilerimizde daha ileriye...