Mobile Logo Kariyer Planlama Uyg. ve Arş. Merkezi
Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0 Projesinde Bayburt Üniversitesi Olarak Yerimizi Aldık
 KTÜ'de Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0 Etkinliği

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilen "Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0" etkinliği büyük ilgi gördü. Bayburt Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi adına katılım sağlayan Kariyer Elçileri Fehmi Mete ARISOY ve Ezgi YÜKSEKOL'un yanı sıra, Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Fatma AYDIN da etkinlikte yer aldı.

Etkinlik süresince katılımcılar, kariyer planlama ve geleceğe yönelik hedefler konusunda bilgilendirildi. Fehmi Mete ARISOY ve Ezgi YÜKSEKOL'un sunduğu çalışmalar ve öneriler, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Etkinliğin ilk oturumunda, kariyer planlamasının önemi ve iş dünyasının gelecekteki trendleri üzerine detaylı sunumlar yapıldı. İkinci oturumda ise katılımcılar, uygulamalı atölye çalışmalarıyla kariyer hedeflerini belirlemeye yönelik pratik bilgiler edindi.

Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Fatma AYDIN, yaptığı konuşmada, “Gençlerin kariyer planlaması yaparken sadece bugünü değil, geleceği de düşünmeleri gerektiğini vurguladı. Bu tür etkinlikler, gençlerin kariyer yolculuklarına ışık tutmak ve onlara rehberlik etmek açısından büyük önem taşıyor” dedi.

Etkinlik sonunda, katılımcılara sertifikaları takdim edilerek etkinlik sona erdi. "Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0" etkinliği, gençlerin kariyer yolculuklarında rehberlik eden önemli bir organizasyon olarak hafızalarda yer etti.