Mobile Logo Kariyer Planlama Uyg. ve Arş. Merkezi
ODTÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Re-shaping Career Planning: Bridging Gaps" başlıklı konferansa Bayburt Üniversitesi olarak katıldık
ODTÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Re-shaping Career Planning: Bridging Gaps" başlıklı konferans, ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde başarıyla tamamlandı.
Açılış konuşmalarını YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, ODTÜ Rektörü Prof. Dr. M. Verşan Kök ile Kongre Başkanı ve ODTÜ Kariyer Planlama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Y. Eren Kalay gerçekleştirdi.
Konferansın onur konuğu, Johns Hopkins Üniversitesi Rektör Yardımcısı Dr. Farouk Dey, konferans eş başkanı ve San Francisco State Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elif Balın'ın moderatörlüğünde düzenlenen panelde katılımcıların kariyer planlama ve hayatı dizayn etme üzerine sorularını yanıtladı.
Bayburt Üniversitesi özelindeki sorunlara da cevap aldığımız etkinliğe Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Bünyamin ALIM, Merkez Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Murat ÇETİN katılım sağladı.