Mobile Logo Kariyer Planlama Uyg. ve Arş. Merkezi
Bayburt İlinde Görev Yapan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlara Yönelik Tanıtım Etkinliği Tamamlandı
Bayburt Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Bayburt ilinde ortaöğretim kurumlarında görev yapan Rehberlik ve Psikolojik Danışman öğretmenlerine yönelik başarılı bir tanıtım etkinliği düzenledik. İŞKUR ile ortak yapılan protokol kapsamında gerçekleşen etkinlikte, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı öğretmenler üniversitenin akademik olanakları ve kariyer merkezinin sunduğu hizmetler hakkında bilgilendirildi.
Bu etkinlik, Bayburt Üniversitesi’nin tercih edilebilirliğini artırmayı hedeflemenin yanı sıra üniversitemizin daha geniş kitlelerce tanınmasına da olanak sağlamaktadır.
Tüm katılımcı hocalarımıza teşekkür ederiz.