Mobile Logo Kariyer Planlama Uyg. ve Arş. Merkezi
Anadolu Üniversiteler Birliği Fuarı’nda Bayburt Üniversitesi Olarak Yerimizi Aldık

Anadolu Üniversiteler Birliği tarafından üçüncüsü düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı ve Ar-Ge Proje Pazarı, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ev sahipliğinde büyük bir başarıyla gerçekleştirildi. Gençlerin geleceklerini planlama sürecinde önemli bir rol oynayan bu etkinlik, Türkiye genelindeki üniversitelerin katılımıyla oldukça geniş bir katılımcı kitlesine hitap etti.
Bayburt Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak biz de bu fuarda yerimizi aldık. Üniversitemizin standı, öğrenciler, akademisyenler ve sektörden profesyoneller tarafından büyük ilgi gördü. Standımızda, üniversitemizin sunduğu eğitim olanakları, araştırma projeleri ve kariyer planlama hizmetleri hakkında detaylı bilgi verildi. Özellikle, yenilikçi Ar-Ge projelerimiz ve kariyer planlama süreçlerimize yönelik sunumlarımız katılımcılar tarafından beğeni topladı.
Fuarda, üniversite adayları ve diğer ziyaretçiler, üniversitemizin sunduğu fırsatlar hakkında merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu. Ayrıca, öğrencilere yönelik kariyer rehberliği hizmetlerimiz ve mezunlarımızın iş dünyasındaki başarı hikayeleri de ilgiyle takip edildi.