Türkiye Ferdi Bowling Ligi Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Düzenleniyor
Türkiye’nin çeşitli illerinde eşzamanlı organize edilen Mehmet Oktay Akbulut Türkiye Ferdi Bowling Ligi Müsabakalarının bölgemizdeki koluna üniversitemiz ev sahipliği yapıyor.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) Başkan Vekili Serdar Arslan’ın   katılımıyla başlayan müsabakalar 12 hafta boyunca Üniversitemizde bulunan Bowland Bowling Salonunda gerçekleştirilecek. Erzincan'dan da sporcuların katıldığı müsabakalarda, Süper lig,1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig kategorilerinde yaklaşık 20 sporcu ter dökecek.

2018 tarihinden beri TBBDF Başkanlığını yürüten Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Ferdi Bowling Liginin sporcu keşfetmek ve yetiştirmek adına önemli bir organizasyon olduğunu, Türkiye çapında çeşitli illerde gerçekleşen lig müsabakalarının bir koluna da Bayburt Üniversitesinin ev sahipliği yapmasından memnuniyet duyduğunu belirtti. 2022 - 2023 Mehmet Oktay Akbulut Bowling Liginin hayırlı olması temennisinde bulunan Rektörümüz Türkmen, müsabakalara katılacak sporculara başarılar diledi.