Proje

  1. Yeni Nesil Saglıklı ve Besleyici Atıstırmalık: Dondurularak Kurutulmus Meyveli Yoğurt Damlaları,Ulusal, (02.10.2023 - 22.12.2024),6000 ₺
  2. Mikrobiyoloji ile Sanatın Kesiştiği Nokta: Agar Sanatı,Ulusal, (02.10.2023 - 22.12.2024),6000 ₺
  3. Meyve Atıklarından Elde Edilen Pektinin Kurabiyelerde Sürdürülebilir Yağ İkamesi Olarak Kullanılması,Ulusal, (02.10.2023 - 22.12.2024),6000 ₺
  4. Doğal Antimikrobiyal Madde Üretimi ve Patojen Mikroorganizmalara Karşı Etkisinin İncelenmesi,Ulusal, (30.01.2018 - 30.07.2022),19995,80 ₺
  5. Kırmızı Biberde Mikotoksin Sorunu,Ulusal, (01.01.2012 - 01.01.2015),5000 ₺
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk