Kitap

  1. Bölüm Adı:Natural Additives in Foods,Öztekin Sebahat, Anaya Katya, Yurdunuseven Yıldız Aysun,Yayın Yeri:Springer Link,Editör:German Ayala Valencia,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:374,ISBN:978-3-031-17346-2
  2. Bölüm Adı:Non-Thermal Processing Technologies for the Fruit and Vegetable Industry,Devecioğlu Dilara, Dikmetaş Dilara Nur, Öztekin Sebahat, Karbancıoğlu Güler Hatice Funda,Yayın Yeri:Taylor and Francis Group,Editör:M. Selvamuthukumaran,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:284,ISBN:9781003222170,Bölüm Sayfaları:11 -
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk