Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri

Ünvan
Doktor Öğretim Üyesi
Fakülte
Mühendislik
Bölüm
Gıda Mühendisliği
Ana Bilim Dalı
Gıda Bilimleri
Çalışma Grupları
Mühendislik Temel Alanı, Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Hijyeni ve Üretimi

BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

amaclar-icin-ortakliklar
acliga-son
insana-yakisir-is-ve-ekonomik-buyume
sorumlu-uretim-ve-tuketim
erisilebilir-ve-temiz-enerji
saglik-ve-kaliteli-yasam

İletişim

e-Posta
sozakca[at]bayburt.edu.tr
Telefon
(458) 211-11-53, (Bayburt Üniversitesi)
Dahili
(458) 211-11-53, 1644
Faks
(458) 211-1178, (Mühendislik Fakültesi)
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk