Kurum Bilgileri
- Ünvan
- Doktor Öğretim Üyesi
- Fakülte
- Mühendislik
- Bölüm
- Gıda Mühendisliği
- Ana Bilim Dalı
- Gıda Bilimleri
- Çalışma Grupları
- Mühendislik Temel Alanı, Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Hijyeni ve Üretimi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Komisyonlar
Üye, Bilimsel Faaliyet Raporlarının ve İlgili İstatistiki Verilerin Hazırlanması Komisyonu(Gıda Mühendisliği Bölümü)
İletişim
- e-Posta
- sozakca[at]bayburt.edu.tr
- Telefon
- (458) 211-11-53, (Bayburt Üniversitesi)
- Dahili
- (458) 211-11-53, 1644
- Faks
- (458) 211-1178, (Mühendislik Fakültesi)