Ders

Yüksek Lisans

  1. Gıdaların Kurutma Karakteristikleri, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3

Lisans

  1. Sporda Beslenme, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
  2. Sporcu Beslenmesi, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:2
  3. Sporcu Beslenmesi, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:2
  4. Tahıl ve Öğütme Teknolojisi, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:2
  5. Gıda Güvenliği ve Hijyen, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
  6. Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
  7. Gıda Mikrobiyolojisi I, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
  8. Biyokimya, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
  9. Bilişim ve Bilgisayar Teknolojileri, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
  10. Tahıl Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  11. Mühendislik Mekaniği, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:2
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk