Bozkırın Bağrında Bir Vaha Gibi Yükselen Bâbertî Külliyemiz Yeni Ağaçlarla Renkleniyor
Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığımız tarafından her yıl Nisan ve Kasım ayları dönemlerinde gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 300 sarıçam fidanı toprakla buluşturuldu.

“Güvenli Şehrin Huzurlu Üniversitesi” sloganıyla bölgenin önemli bilim merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen üniversitemiz, huzurun timsali yeşil kampus yaşamını inşa ediyor. Bu bağlamda doğayla iç içe kampus hedefine ulaşmak adına her yıl gerçekleşen ağaç dikim etkinliği bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşti.  Etkinliğe katılan Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen ve üst yönetimimiz bizzat ağaç dikerek bu örnek etkinlikte rol aldı. Eğitimin verimliliği açısından huzurlu bir ortamın tesis edilmesi gerektiğine değinen Rektörümüz Türkmen, kampüsümüzün yeşillendirilmesinin "Yaşayan Üniversite” olma hedefi için elzem olduğunu söyledi. Rektörümüz Türkmen, etkinlikte kampüse hayat vermek için emek sarf eden Rektör Yardımcılarımız, akademisyenlerimiz, personelimiz ve öğrencilerimize teşekkür etti.

Etkinlik, Rektörümüz Türkmen’in ağaç dikim çalışmalarını katılan öğrenciler ile sohbet edip fotoğraf  çekilmesi ile son buldu.