Mobile Logo Uluslararası İlişkiler Ofisi

Uluslararası İlişkiler Ofisi

Güvenli Şehrin Huzurlu Üniversitesi
2023-2024 Erasmus+ Programı Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği İlanı Sonuçları Açıklanmıştır!

     

              BAYBURT ÜNİVERSİTESİ       
  2023-2024 ERASMUS+ PERSONEL HAREKETLİLİĞİ SONUÇ DUYURUSU

 

Erasmus Programı Personel Ders Verme Hareketliliği (Staff Mobility for Teaching Assignments) ve Personel Eğitim Alma Hareketliliği (Staff Mobility For Training) faaliyet türü çerçevesinde 2023-2024 Akademik Yılı başvurularının değerlendirme süreci tamamlanmış ve sonuçlar ilanda sunulmuştur.
Bu başvuruların değerlendirilmesi 2024 Sözleşme Dönemi Erasmus+ Yükseköğretim Uygulama El Kitabı kurallarına ve Bayburt Üniversitesi Erasmus Çalışma Yönergesi Eki olan Akademik ve İdari Personel Erasmus Plus Hareketliliği Puanlandırma Kriterleri dikkate alınarak şeffaflık, adalet ve eşitlik ilkelerine uygun olarak yapılmıştır.

Kontenjana giren öğretim elemanları (Başvuru Esnasında Teslim Etmeyenler), gidecekleri Üniversiteler ile irtibata geçip bir Staff Mobility For Teaching (Ders Verme Hareketliliği için)* ve bir Staff Mobility or Training (Eğitim Alma Hareketliliği için)* formu (agreement) düzenlemeli ve faaliyetlerini gerçekleştirmek için kendilerine ve karşı kuruma uygun tarihler belirleyerek ilgili kurumdan davet mektubu almalılar. Daha önce davet mektubu alan personelimiz gidiş tarihlerinde herhangi bir değişiklik yaptı ise bu tarihleri güncelleyerek yeniden teslim etmelidir. Kontenjana giren ve anlaşması olmayan bölümlerden başvuru yapan öğretim elemanlarının da verilen süre dahilinde bölümlerine uygun bir anlaşma yapmaları gerekmektedir.
Öğretim elemanlarının karşı kurumdan almış oldukları davet mektuplarını ve imzalı forumlarını 26 Nisan 2024 tarihine kadar Bayburt Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü’ne teslim etmeleri, ayrıca faaliyetlerini en geç 30 Nisan 2025 tarihi itibarıyla tamamlamaları gerekmektedir. Evraklarını 26 Nisan 2024 tarihine kadar teslim etmeyen personelin hakkı sona erecek olup kendisine herhangi bir bildirim yapılmadan yerine yedek aday belirlenecektir. Haklarından feragat etmek isteyen adayların veya başka bir sebepten dolayı gidemeyecek olan adayların 7 gün içinde durumlarını Koordinatörlüğümüze bir dilekçe ile bildirmeleri gerekmektedir. 

Yararlanıcı olmaya hak kazanan personel, tüm dokümanları hazırlamakla ve tüm işlemleri/yazışmaları/süreçleri yürütmekle sorumludur. Başvuru formlarında fotoğraf bulunmayan adaylar ve gidiş tarihini güncelleyecek adaylar başvuru forumlarını yenilemelidirler.
 

NOT: Hareketliliğini gerçekleştiremeyen personel olması durumunda Erasmus+ Koordinatörlüğü hibe kullanım hakkını saklı tutar.                 

Not: Davet alınan/beyan edilen ülke kategorisi ve mesafe bandı değişmemek koşuluyla yalnızca bir defaya mahsus olmak üzere üniversite/ülke değişimine izin verilecektir.

  • Akademik personel ders verme hareketliliği sonuç duyurusu için tıklayınız.
  • Akademik personel ders alma hareketliliği sonuç duyurusu için tıklayınız.
  • İdari personel ders alma hareketliliği sonuç duyurusu için tıklayınız.

                                                          


 
Yayın Tarihi: 
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yukarı