Ulusal Staj Programı Süreci Bilgilendirme Toplantısı Tamamlandı

📌Bayburt Üniversitesi Kariyer Planlama ve Uygulama Merkezi olarak Akademik Birim Staj Komisyonlarında görev alan üyelerimize yönelik Ulusal Staj Programı (USP) bilgilendirme toplantısını başarıyla tamamladık. T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından desteklenen program kapsamında gerçekleştirilen toplantı, 26.02.2024 tarihinde üniversitemiz Prof. Dr. Gökhan BUDAK Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, üniversitenin farklı akademik birimlerinde görev yapan birim staj komisyonu üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Program kapsamında stajyer seçim süreci, başvuru detayları, staj süresince sunulan imkanlar ve stajyerlerin beklentileri gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı.

Bayburt Üniversitesi Kariyer Merkezi olarak, USP'nin öğrenciler için önemini vurguladık. Eğitim sayesinde staj yapacak öğrencilerimizin iş dünyasına daha hazır ve donanımlı bir şekilde adım atmalarını hedefliyoruz. Etkinlik, katılımcılar arasında interaktif bir ortamda gerçekleştirildi.

Kariyer Merkezi USP kapsamında daha fazla bilgi almak isteyen öğrencilere ve akademisyenlere destek vermeye devam edecektir. Katılım gösteren tüm birim staj komisyonu üyelerine teşekkür ederiz