Dış Paydaşlarımız ile İşbirliklerimiz Devam Ediyor

📌Etkinliklerimiz devam ederken dış paydaşlarımızla olan işbirliklerimize devam ediyoruz.

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak 20 Şubat 2024 tarihinde Ulusal Staj Programı (USP) eğitimleri kapsamında üniversite öğrencilerinin staj süreçlerine katkılar sunarken Kampüs dışında ise Bayburt İşkur İl Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak yürüttüğümüz süreçlerle ilgili olarak “Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri Alt Çalışma Grubu”toplantısına katılım sağladık.

Bu önemli toplantıda, kariyer planlama ve staj olanakları konusunda ortak çalışma ve stratejiler belirlendi. Öğrencilerin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla yapılan bu işbirliği, öğrencilerimize daha fazla fırsat sunmayı hedeflemektedir.

Bayburt Üniversitesi ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, öğrencilerine sunduğu kariyer destek hizmetlerini sürekli olarak geliştirerek, onları iş dünyasına en iyi şekilde hazırlamayı amaçlamaktadır. Bu doğrultuda yapılan işbirlikleri ve dış paydaş bağlantıları ile öğrencilerimizin geleceğe daha güvenle bakmalarını sağlamayı hedeflemekteyiz.

Tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.