İlahiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümlerine Yerleşen Uluslararası Öğrencilerin Dikkatine!
Üniversitemizin zorunlu hazırlık programı olan bölümlere yerleşen uluslararası öğrencilerimizin, ilk yılda hazırlık eğitimi almaları zorunludur.  Yeterli yabancı dil bilgisi olan öğrencilerimiz,  Yabancı Dil Muafiyet Sınavı’na katılarak bu sınavda başarılı oldukları takdirde bu hazırlık sınavından muaf olabilirler.

Arapça Dil Muafiyet Sınav Tarihi:  23 Eylül 2024
İngilizce Dil Muafiyet Sınav Tarihi: 24-25 Eylül 2024
  • İngilizce Dil Muafiyet Sınavı'nın yeri ve saati ilerleyen günlerde Eğitim Fakültesi'nin web sayfasında duyurulacaktır. Sayfaya ulaşmak için tıklayınız.
  • Arapça Dil Muafiyet Sınavı'nın yeri ve saati ilerleyen günlerde İlahiyat Fakültesi'nin web sayfasında duyurulacaktır. Sayfaya ulaşmak için tıklayınız.

NOT: Bu muafiyet sınavına girmek zorunlu değildir. Ancak sınava girmeyen öğrenciler hazırlık eğitimi almakla yükümlüdür. Sınav başvuru tarihini ve diğer önemli tarihleri takip etmek öğrencinin sorumluluğundadır. Muafiyet sınavına giremeyen öğrenci için telafi sınavı ve/veya mazeret sınavı yapılmaz.

Yayın Tarihi:   , Son Günc. Tarihi: