2023* ERASMUS+ KA171 (ORTAK ÜLKELER) AKADEMİK PERSONEL HAREKETLİLİĞİ SONUÇ İLANI


 

Erasmus Programı Personel Ders Verme Hareketliliği (Staff Mobility for Teaching Assignments) ve Personel Eğitim Alma Hareketliliği (Staff Mobility For Training) faaliyet türü çerçevesinde 2023-2024 Akademik Yılı başvurularının değerlendirme süreci tamamlanmış ve sonuçlar ilanda sunulmuştur. Bu başvuruların değerlendirilmesi 2023 Sözleşme Dönemi Erasmus+ Yükseköğretim Uygulama El Kitabı kurallarına ve Bayburt Üniversitesi Erasmus Çalışma Yönergesi Eki olan Akademik ve İdari Personel Erasmus Plus Hareketliliği Puanlandırma Kriterleri dikkate alınarak şeffaflık, adalet ve eşitlik ilkelerine uygun olarak yapılmıştır.

Kontenjana giren öğretim elemanları (Başvuru Esnasında Teslim Etmeyenler), gidecekleri Üniversiteler ile irtibata geçip bir Staff Mobility For Teaching (Ders Verme Hareketliliği için)* ve bir Staff Mobility or Training (Eğitim Alma Hareketliliği için)* formu (agreement) düzenlemeli ve faaliyetlerini gerçekleştirmek için kendilerine ve karşı kuruma uygun tarihler belirleyerek ilgili kurumdan davet mektubu almalılar. Daha önce davet mektubu alan personelimiz gidiş tarihlerinde herhangi bir değişiklik yaptı ise bu tarihleri güncelleyerek yeniden teslim etmelidir. Kontenjana giren ve anlaşması olmayan bölümlerden başvuru yapan öğretim elemanlarının da verilen süre dahilinde bölümlerine uygun bir anlaşma yapmaları gerekmektedir. Öğretim elemanlarının karşı kurumdan almış oldukları davet mektuplarını ve imzalı forumlarını 2 Eylül 2024 tarihine kadar Bayburt Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü’ne teslim etmeleri, ayrıca faaliyetlerini en geç 01 Eylül 2025 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Haklarından feragat etmek isteyen adayların veya başka bir sebepten dolayı gidemeyecek olan adayların 14 gün içinde bu durumlarını Koordinatörlüğümüze dilekçe ile bildirmeleri gerekmektedir. Seçim sonuçlarına itiraz 16.08.2024 tarihine kadar B.Ü Erasmus Kurum Koordinatörlüğüne yapılabilir.

Yararlanıcı olmaya hak kazanan personel, tüm dokümanları hazırlamakla ve tüm işlemleri/yazışmaları/süreçleri yürütmekle sorumludur. Başvuru formlarında fotoğraf bulunmayan adaylar ve gidiş tarihini güncelleyecek adaylar başvuru forumlarını yenilemelidirler.

NOT: Hareketliliğini gerçekleştiremeyen personel olması durumunda Erasmus+ Koordinatörlüğü hibe kullanım hakkını saklı tutar.                 

 

*İlgili formlara web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

İletişim

: Öğr. Gör. Şennur ÖZDEMİR

  Öğr. Gör. Merve İSMAİL

  +90 (458) 211 1153 Dahili: 4093

 

  erasmus@bayburt.edu.tr

Web

: http://www.bayburt.edu.tr/tr/uluslararasi-iliskiler-ofisi

 20223* ERASMUS+ KA171 (ORTAK ÜLKELER) AKADEMİK PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ SONUÇ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ.
2023* ERASMUS+ KA171 (ORTAK ÜLKELER) AKADEMİK PERSONEL DERS VERME HAREKETLİLİĞİ SONUÇ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ.







 
Yayın Tarihi: 
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yukarı