Mobile Logo Kariyer Planlama Uyg. ve Arş. Merkezi
Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0 Etkinliği
Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak gençlerin kariyer gelişimine katkıda bulunmak amacıyla “Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0” başlıklı bir eğitim etkinliği düzenliyoruz. 27 Mayıs 2024 tarihinde Prof. Dr. Gökhan BUDAK Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek etkinlik, saat 13.00’te başlayacak. Konferansta, Bayburt Üniversitesi Kariyer Elçileri Fehmi Mete ARISOY ve Ezgi YÜKSEKOL, gençlere kariyer planlaması ve 21. yüzyıl becerileri konularında önemli bilgiler sunacaklar.
Etkinlik kapsamında ele alınacak konular arasında 21. yüzyıl becerileri, kariyer fırsatları, TÜBİTAK destekleri ve projeleri, Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programı ile Europass ile doğru CV hazırlama gibi başlıklar yer alıyor. Eğitim sonunda katılımcılara belge verilecektir.
Bu önemli etkinliğe tüm öğrencilerimiz ve kariyer gelişimine katkı sağlamak isteyen gençler davetlidir. Bayburt Üniversitesi, gençlerin kariyerlerinde emin adımlarla ilerlemelerini desteklemeye devam edecektir.