Mobile Logo Kariyer Planlama Uyg. ve Arş. Merkezi
TRT Erzurum Radyosu “Genç Yaşam” Programının Konuğu Oluyoruz
Bayburt Üniversitesi, yaklaşan tercih döneminde öğrencilere yol göstermek amacıyla önemli bir radyo programına katılıyor. TRT Erzurum Radyosu’nun “Genç Yaşam” programında, Bayburt Üniversitesi’nin tercih süreçleri ve üniversiteye dair merak edilenler konuşulacak.

Program, 12 Haziran 2024 tarihinde saat 15.00’te TRT Erzurum Radyosu’nda canlı olarak yayınlanacak. Bayburt Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) yetkilileri, öğrencilere tercih süreçlerinde rehberlik edecek önemli bilgiler paylaşacaklar.

Konuşmacılar arasında, Bayburt Üniversitesi KARMER Müdürü Doç. Dr. Bünyamin ALIM, KARMER Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Murat ÇETİN, Kariyer Elçileri Ezgi Yüksekol ve Fehmi Mete Arısoy yer alıyor. Bu uzman isimler, Bayburt Üniversitesi’nin sunduğu imkanları, eğitim olanaklarını ve kariyer fırsatlarını detaylarıyla anlatacaklar.

Program, tercih yapacak öğrenciler için büyük bir fırsat sunuyor. Hem üniversite hakkında detaylı bilgi edinmek hem de tercih süreçlerinde uzmanlardan ipuçları almak isteyen tüm gençler, bu yayını kaçırmamalı.

Katılımcıların özgeçmişleri ve tecrübeleri sayesinde öğrenciler, üniversite tercihlerini daha bilinçli bir şekilde yapma şansı bulacaklar. Bayburt Üniversitesi’nin sunduğu avantajları ve kariyer imkanlarını öğrenmek için 12 Haziran 2024’te saat 15.00’te TRT Erzurum Radyosu’nun frekansında olun!