2023-2024 Yılı Yaz Okulu Başvuru Duyurusu

Öğrencilerimiz, diğer üniversitelerde yapılan yaz okullarından ders alabilirler. Diğer üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerimizin, başvuru dilekçesini doldurup ekine ilgili üniversitenin web sitesinden alacakları ders içeriğini ekleyerek başvuru yapmaları gerekmektedir. Öğrencilerimiz başvurularını e-posta, şahsen, vekâleten (noter) ya da posta (kargo) yolu ile yapabilirler.

Yapılan başvurular ilgili birim kurulları tarafından değerlendirilecek olup alınan kararların öğrencilere tebliği ise şahsen, posta veya e-posta yolu ile yapılacaktır. Öğrencilerimiz, başvurularının ilgili kurul tarafından onaylanması halinde diğer üniversitelerden ders alabilirler. İlgili kurullardan onay almadan Yaz Okuluna giden öğrencilerimizin yaz okulu notları işleme alınmayacaktır.

E-Posta : iibf@bayburt.edu.tr

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1. Başvuru Dilekçesi (Yaz Okulunda Farklı Üniversitelerden Ders Alma Başvuru Formu) için tıklayınız.

2. Karşı Üniversiteden Alınacak Ders İçerikleri

3. Kimlik Fotokopisi

Not: Yaz okulunda bir öğrenci, en fazla yirmi kredi/AKTS’yi aşmayacak şekilde beş derse kayıt yaptırabilir. Ancak, yaz okulunda bir öğrencinin alacağı derslerin haftalık ders saati toplamı kırk saatten fazla olamaz.

Yaz Okulu Yönetmeliği için tıklayınız.