Project

  1. Yeni Nesil Saglıklı ve Besleyici Atıstırmalık: Dondurularak Kurutulmus Meyveli Yoğurt Damlaları,Ulusal, (02.10.2023 - 22.12.2024),6000 ₺
  2. Mikrobiyoloji ile Sanatın Kesiştiği Nokta: Agar Sanatı,Ulusal, (02.10.2023 - 22.12.2024),6000 ₺
  3. Meyve Atıklarından Elde Edilen Pektinin Kurabiyelerde Sürdürülebilir Yağ İkamesi Olarak Kullanılması,Ulusal, (02.10.2023 - 22.12.2024),6000 ₺
  4. Doğal Antimikrobiyal Madde Üretimi ve Patojen Mikroorganizmalara Karşı Etkisinin İncelenmesi,Ulusal, (30.01.2018 - 30.07.2022),19995,80 ₺
  5. Kırmızı Biberde Mikotoksin Sorunu,Ulusal, (01.01.2012 - 01.01.2015),5000 ₺