Campus

  1. Öztekin Erman Kadir, Öztekin Sebahat (06.03.2020 - 08.03.2020), "Gıda Kalitesi ve Güvenliği Uygulamalarında Kullanılabilecek Lazer Tabanlı İki Tekniğin İncelenmesi ve Karşılaştırılması: Hiperspektral Görüntüleme ve Sers Metodu", presented at the ANKARA II. ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, 2020
  2. Öztekin Erman Kadir, Öztekin Sebahat (06.03.2020 - 06.03.2020), "Gıda Kalitesi ve Güvenliği Uygulamalarında Kullanılabilecek Lazer Tabanlı İki Tekniğin İncelenmesi ve Karşılaştırılması: Hiperspektral Görüntüleme ve Sers Metodu", presented at the 2nd International Ankara Conference on Scientific Research, 2020
  3. Öztekin Erman Kadir,Öztekin Sebahat (19.09.2019 - 21.09.2019), "Emerging Laser-Based Techniques for the Food Quality and Safety Control", presented at the 3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 2019
  4. Öztekin Sebahat,Bazu Çırpıcı Burcu (27.09.2017 - 29.09.2017), "Comparison of Organic Versus Natural Foods in Terms of Similarities and Differences", presented at the 1st International Symposium on Organic Agriculture and Biodiversity (Otbiyosem), 2017
  5. Bazu Çırpıcı Burcu,Öztekin Sebahat (27.09.2017 - 29.09.2017), "Nutritional Value of Organic Foods", presented at the 1st International Symposium on Organic Agriculture and Biodiversity (Otbiyosem), 2017
  6. Öztekin Sebahat,Bazu Çırpıcı Burcu (21.09.2017 - 23.09.2017), "Crispr Technology Which Leads to a New Approach “edited Food”", presented at the 2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), 2017
  7. Bazu Çırpıcı Burcu,Öztekin Sebahat (21.09.2017 - 23.09.2017), "Extrusion Technology in Food Processing", presented at the 2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), 2017
  8. Öztekin Sebahat,Karbancıoğlu Güler Hatice Funda (24.10.2013 - 26.10.2013), "Simultaneous Occurence of Mycotoxins in Red Peppers", presented at the The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 2013
  9. Öztekin Sebahat,Karbancıoğlu Güler Hatice Funda (13.09.2015 - 15.09.2015), "Kurutulmuş Kırmızı Biberlerde Aflatoksin ve Okratoksin a Varlığı", presented at the Pamukkale Gıda sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, 2015
  10. Öztekin Sebahat,Karbancıoğlu Güler Hatice Funda (22.09.2016 - 24.09.2016), "Microbial Degradation and Detoxification of Mycotoxins in Foods", presented at the B-Fost Congress, 1st Black Sea Association of Food science and Technology, 2016
  11. Öztekin Sebahat,Dertli Enes,Karbancıoğlu Güler Hatice Funda (26.04.2018 - 27.04.2018), "Antimicrobial Activity of Yeasts Isolated From Fruits", presented at the ”, EurasianBiochem, International Eurasian Conference on Biological and Chemical Science, 2018
  12. Özakça Sebahat,Kara Hasan Hüseyin,Elbir Tuğba (24.10.2013 - 26.10.2013), "The Agelong Taste of Bayburt: Kokoç and Sweet Soup", presented at the The 2nd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 2013
  13. Kara Hasan Hüseyin,Elbir Tuğba,Özakça Sebahat,Dağdelen Ayhan (02.10.2013 - 04.10.2013), "Uçucu Yağların Yemeklik Bitkisel Yağlar Üzerindeki Antioksidan Aktiviteleri", presented at the İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, 2013
  14. Özakça Sebahat,Başar Şule,Bayram Yüksel,Yurdunuseven Yıldız Aysun (13.05.2015 - 15.05.2015), "Kurutulmuş Bir Gıda: Kokoç", presented at the Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, 2015
  15. Özakça Sebahat,Karbancıoğlu Güler Hatice Funda (22.09.2016 - 24.09.2016), "Microbial Degradation and Detoxification of Mycotoxins in Foods", presented at the B-Fost Congress, 1st Black Sea Association of Food science and Technology -, 2016
  16. Bayram Yüksel,Özakça Sebahat,Elgin Karabacak Çiğdem,Davulcu Tümer Bedriye,Karabacak Hakan (13.05.2015 - 15.05.2015), "Kurutulmuş Yoğurt Kurut", presented at the III. Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, 2015
  17. Bayram Yüksel,Elgin Karabacak Çiğdem,Davulcu Tümer Bedriye,Özakça Sebahat,Karabacak Hakan (13.05.2015 - 15.05.2015), "Kurutulmuş Yoğurt Kurut", presented at the III. Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, 2015
  18. Özakça Sebahat,Karbancıoğlu Güler Hatice Funda (13.09.2015 - 15.09.2015), "Kurutulmuş Kırmızı Biberlerde Aflatoksin ve Okratoksin a Varlığı", presented at the Pamukkale Gıda sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, 2015
  19. Özakça Sebahat,Yurdunuseven Aysun,Bayram Yüksel (13.05.2015 - 15.05.2015), "Kurutulmuş Sumak ve Sağlık Üzerine Etkileri", presented at the Pamukkale Gıda Sempozyumu III, 2015
  20. Özakça Sebahat,Başar Şule,Bayram Yüksel,Yurdunuseven Aysun (13.05.2015 - 15.05.2015), "Kurutulmuş Bir Gıda Kokoç", presented at the Pamukkale Gıda Sempozyumu III, 2015
  21. Bayram Yüksel,Özakça Sebahat (13.05.2015 - 15.05.2015), "Karadut Kurusu", presented at the Pamukkale Gıda Sempozyumu III, 2015
  22. Bayram Yüksel,Özakça Sebahat,Elgin Karabacak Çiğdem,Davulcu Tümer Bedriye,Tümer Emre,Karabacak Hakan (13.05.2015 - 15.05.2015), "Kurutulmuş Yoğurt Kurut", presented at the Pamukkale Gıda Sempozyumu III, 2015
  23. Bayram Yüksel,Özakça Sebahat,Kaptan Binnur,Uçak Gülsüm (07.05.2015 - 09.05.2015), "Susam Yağının Besleyici ve Fonksiyonel Özellikleri", presented at the II. Bitkisel Yağ Kongresi, 2015
  24. Kara Hasan Hüseyin,Elbir Tuğba,Özakça Sebahat,Dağdelen Ayhan (02.10.2013 - 04.10.2013), "Uçucu Yağların Yemeklik Bitkisel Yağlar Üzerindeki Antioksidan Aktiviteleri", presented at the İç Anadolu Bölgesi 1: Tarim Ve Gida Kongresi Programi, 2013
  25. Özakça Sebahat,Kara Hasan Hüseyin,Elbir Tuğba (24.10.2013 - 26.10.2013), "The Agelong Taste of Bayburt Kokoç and Sweet Soup", presented at the The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 2013