Veterinerlik Bölümü Öğrencilerimizden Erzincan Tavuk Kombinası Müdürlüğüne Teknik Gezi
Demirözü Meslek Yüksekokulu Veterinerlik Bölümü öğrencileri Erzincan Tavuk Kombinasına teknik gezi düzenledi.
Düzenlenen teknik gezi ile Veterinerlik Bölümü öğrencilerinin almış oldukları çeşitli derslere dair bilgilerin yerinde gözlemi yapılmış, özellikle hijyen sanitasyon uygulamaları, gıda kodeks bilgileri, gıda kalite kontrol süreçleri ve iyi uygulama örneklerine dair bilgileri uygulamalı olarak pekiştirilmiştir. Teknik geziye Öğr. Gör. Nursafa İşcan ve Öğr. Gör. Sevel Kurtoğlu eşlik etmişlerdir.
Teknik gezi kapsamında öğrencilerimizle titizlikle ilgilenmeleri ve misafirperverliklerinden dolayı Erzincan Tavuk Kombinası Yöneticilerine ve tüm çalışanlarına teşekkür ederiz.