Sağlıklı Gençlerle Sağlıklı Geleceğe Yıl Sonu Etkinlikleri
Demirözü Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen yıl sonu etkinliklerinde öğrencilerimizle biraraya geldik.
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı yıl sonu etkinlikleri kapsamında “Sağlıklı Gençlerle Sağlıklı Geleceğe” sloganıyla 02 Haziran 2024 Pazar günü Karaçayır Mevkiinde bulunan Meslek Yüksekokulumuza bağlı Veterinerlik Uygulama alanında Demirözü Meslek Yüksekokulu ve Aydıntepe Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik sportif faaliyetlerinde yer aldığı (Dart, Oryantiring,Mas Güreşi vb.) etkinliğimiz ile öğrencilerimizin sene sonu sınavlarından önce dinlenmeleri, stres atmaları ve sınavlar öncesi motivasyonlarını artırmaları sağlanmıştır.
Etkinlikler kapsamında öğrencilere piknik ortamıda sunulmuş ve bunun yanında Dart, Mas Güreşi, Mangala Oyunu, Halat Çekme ve Oryantiring müsabakaları gerçekleştirilmiştir. Bununla birlikte Dünya Çevre Günü münasebetiyle çevresel duyarlılığı artırıcı faaliyetler gerçekleştirilerek doğal yaşama vurgu yapılmıştır.
Ayrıca Meslek Yüksekokulumuz tarafından gerçekleştirilen hayvansal yetiştiricilik çalışmaları yerinde izlendi.
Sağlıklı Gençlerle Sağlıklı Geleceğe mottosu ile gerçekleştirilen etkinliğimize Bayburt Vali Yardımcısı Yunus Çoşkun, Bayburt Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Demirözü Kaymakamı Yasin Şahin, Aydıntepe Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Prof. Dr. Ali Svaş Bülbül, Üniversitemiz Yöneticileri, akademisyenler katılarak öğrencilerimizle birarada oldular.