Ulaştırma Hizmetleri Bölümümüzden Trabzon Havalimanına Teknik Gezi
Demirözü Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü tarafından Trabzon havalimanına  teknik gezi düzenlenmiştir. Geziye Öğr. Gör. Ayşen Yeşil ve Öğr. Gör. Alper Abca eşlik etmişlerdir.
Gerçekleştirilen teknik gezi ile öğrencilerimiz havalimanında gerçekleştirilen süreçleri bizzat gözlemleme ve deneyimleme fırsatı elde etmişlerdir. Havalimanındaki güvenlik kontrol noktaları ve uygulanan prosedürler, yolcu hizmet süreçleri, harekat ve ramp süreçleri, ARFF birimi acil müdahale süreçleri bu hizmetlerde görevli uzman personeller tarafından öğrencilerimize aktarılmış ve deneyim paylaşımı gerçekleştirilmiştir.
Teknik gezimizin gerçekleştirilmesine imkan sağlayan ve öğrencilerimize bilgi ve deneyimlerini aktaran Trabzon Havalimanı yönetici ve  personellerine teşekkür ederiz.