Proje No |
Proje Adı |
Proje Ekibi |
Bütçesi (₺) |
124O824 (TÜBİTAK 1001) |
Ayçiçek Tohum Küspesi Protein İzolatlarının Glikasyon Yöntemiyle Modifikasyonunun Yanıt Yüzey Metodu (RSM) ve Yapay Sinir Ağları-Genetik Algoritma (ANN-GA) Kullanılarak Optimizasyonu ve Model Gıda Sisteminde Değerlendirilmesi (Devam ediyor) |
Yürütücü: Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Onur YÜZER Araştırmacı: Doç. Dr. Naciye KUTLU KANTAR |
1.843.425,00 |
122O719 (TÜBİTAK 1002-A) |
Kenevir Tohumlarından Protein Izolatı Üretimi, Glikasyon Ile Modifikasyonu Ve Yanıt Yüzey Metodu (Rsm) Kullanılarak Optimizasyonu (Tamamlandı) |
Yürütücü: Doç. Dr. Naciye KUTLU KANTAR Araştırmacı: Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Onur YÜZER |
72.833,47 |
122O701 (TÜBİTAK 1002-A) |
Derin Ötektik Çözücüler Kullanılarak Arı Ekmeğinden Biyoaktif Bileşenlerin Ultrasonik Destekli Ekstraksiyonunun Optimizasyonu (Tamamlandı) |
Yürütücü: Doç. Dr. Nesrin ECEM BAYRAM Araştırmacı: Doç. Dr. Naciye KUTLU KANTAR |
74.134,87 |
122O191 (TÜBİTAK 3501) |
Yeşil Ekstraksiyon Yöntemleri Kullanılarak Elde Edilen Zeytinyağı Bazlı Propolis Ekstraktlarının Kimyasal İçeriklerinin Belirlenmesi ve Optimizasyonu (Tamamlandı) |
Yürütücü: Doç. Dr. Nesrin ECEM BAYRAM Araştırmacı: Doç. Dr. Naciye KUTLU KANTAR |
497.554,51 |
221M279 (TÜBİTAK 1001) |
Kireç Esaslı Enjeksiyon Malzemesi Ve Harç Için Atık Kandan Kimyasal Katkı Üretimi (Tamamlandı) |
Yürütücü: Prof. Dr. Nabi YÜZER (YTÜ) Araştırmacı: Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Onur YÜZER |
522.250,00 |
1919B012304269 (TÜBİTAK 2209-A) |
Ultrasonik Destekli Ekstraksiyon ile Farklı Derin Ötektik Çözücülerin Portakal Kabuğundan Biyoaktif Bileşik Verimine Etkisi (Tamamlandı) |
Yürütücü: Hanife HACIBEKTAŞOĞLU Danışman: Doç. Dr. Naciye KUTLU KANTAR |
6.000,00 |
1919B012304338 (TÜBİTAK 2209-A) |
Glikoz ile Soya Proteini Izolatının Mikrodalga Yöntemiyle Glikasyonu (Tamamlandı) |
Yürütücü: Abdülbaki ÇAKIR Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Onur YÜZER |
6.000,00 |
TOPLAM |
3.022.197,85 ₺ |