İdari Personel Naklen Tayin Başvuru Sonuçları İlave Atama Dağılımı

Üniversitemiz Senatosunun 15.12.2021 tarihli ve 2021/166 sayılı kararı ile kabul edilerek yürürlüğe giren ve 28.01.2022 tarihinde Üniversitemiz internet sitesinde ilan edilen Bayburt Üniversitesi İdari Personel Naklen Tayin Yönergesi çerçevesinde, Üniversitemiz idari personelinin 2022 Yılında Açıktan ve Nakil Suretiyle Yapılabilecek Atama Sayılarına Dair 28.01.2022 Tarihli ve 2022/28 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile Üniversitemize verilen 5 adet idari personel atama iznine ilave olarak 25.07.2022 tarihli ve 2022/325 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile verilen 9 adet idari personel atama izin sayıları Değerlendirme Komisyonu tarafından Yönerge çerçevesinde yeniden değerlendirilerek sonuçların ekteki şekliyle ilan edilmesine oybirliğiyle karar verilmiştir.

Bayburt Üniversitesi İdari Personel Naklen Tayin Yönergesinin 11 inci maddesi hükümlerine göre sıralamaya giren personele ilan tarihinden itibaren 4 (dört) aylık süre içerisinde diğer kamu kurumlarına naklen atanması için muvafakat hakkı verilmiştir.

Komisyonun 09/03/2022 tarihli toplantıda kesinleştirmiş olduğu listeden eş durumu ve sağlık durumu naklen tayine uygun 1’er kişinin olması ve ilgili kişilerin süresi içinde haklarını kullanması ve ilgili başvuru türlerinden sırada bekleyen olmaması nedeniyle Yönergenin 7/a maddesi gereği artan kadrolar isteğe bağlı kontenjanına aktarılmıştır.

Yıl

Verilen Atama İzni Sayısı

Dağıtılacak Sayı

(Atama İzni Sayısı/2)

2022-1

2022-2

9 (İlave)

DAĞILIM CETVELİ

Eş Durumu (%40)

Sağlık Durumu (%40)

İsteğe Bağlı (%20)

5 (7/a maddesi)

İdari Personel Naklen Tayin Yönergesi isteğe bağlı başvuru sonuçları ilave izin dağılımına ulaşmak için linki tıklahyınız.

Sonuçların İlanı

03 Ağustos 2022

İtiraz Süresi

3-8 Ağustos 2022

* Kesin Sonuçların İlanı

18 Ağustos 2022

* İtiraz olmaması durumunda kesin sonuçlar daha erken ilan edilebilir.

- İtirazlar dilekçe ile Komisyona iletilmek üzere belirtilen tarihlerde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı'na yapılaması gerekmektedir.