Proje

  1. Bayburt Yerel Gıda Ürünlerinden Bakteriyosin Üretici Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Bakteriyosinlerin Karakterizasyonu,Ulusal, (13.07.2020 - 05.03.2023),
  2. Tarhanadan İzole Edilen Laktik Asit Bakterileri Tarafından Üretilen Bakteriyosinlerin Karakterizasyonu,Ulusal, (01.10.2011 - 01.02.2014),21000 ₺
  3. Pamukkale Gıda Sempozyumu Iıı, Tübitak 2223 B Sempozyum Desteği,Ulusal, (13.05.2015 - 15.05.2015),14400 ₺
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk