Makale

  1. Kılıç Oğuz, Kaya Halil İbrahim, Seçme Mücahit, Kılınç Mehmet, Sevgican Cihan İlyas, Büber İpek, Dodurga Yavuz, Şimşek Ömer, Ergin Çağrı, Kılıç İsmail Doğu,"The Effect of Heart Failure on Gut Microbial Richness and Diversity",Elsevier BV,Q4,vol.42,no:6,pp:543 - 551, 2023
  2. Kaya Halil İbrahim, Şimşek Ömer, Akgünoğlu Özlem,"Diversity of Clostridium Spp. Causing Late Blowing in Kaşar Cheese and Their Behaviour Against Various Antimicrobials",Elsevier BV,Q2,vol.139, 2023
  3. Kaya Halil İbrahim,Şimşek Ömer,"Tarhanadan İzole Edilen Laktobasiller Tarafından Üretilen Bakteriyosinlerin Karakterizasyonu",GIDA,vol.45,no:4,pp:786 - 799, 2020
  4. Kaya Halil İbrahim,Şimşek Ömer,"Characterization of Pediococcus Acidilactici Pfc69and Lactococcus Lactis Pfc77 Bacteriocins and Theirantimicrobial Activities in Tarhana Fermentation",Microorganisms,vol.8,no:7,pp:1083 - , 2020
  5. Kaya Halil İbrahim,Şimşek Ömer,"Characterization of Pathogen-Specific Bacteriocins From Lactic Acid Bacteria and Their Application Within Cocktail Against Pathogens in Milk",LWT,vol.115,pp:108464 - , 2019
  6. Ergezer Haluk,Kaya Halil İbrahim,Şimşek Ömer,"Antioxidant and Antimicrobial Potential of Artichoke (Cynara Scolymus L.) Extract in Beef Patties",Czech Journal of Food Sciences,vol.36,no:No. 2,pp:154 - 162, 2018
  7. Özel Burcu,Kaya Halil İbrahim,Şimşek Ömer,"Bazı Fermente Gıdalardan İzole Edilen Lactobacillus Plantarum Suşlarının Metal Dirençlilik Özellikleri",Akademik Food Journal,vol.14,no:4,pp:393 - 397, 2016
  8. Karakuş Mehmet,İkiz Yüksel,Kaya Halil İbrahim,Şimşek Ömer,"Synthesis Characterization Electrospinning and Antibacterial Studies on Triphenylphosphine Dithiphosphonates Copper I and Silver I Complexes",Chemistry Central Journal,vol.8,no:1,pp:18 - , 2014
  9. Şener Tulumoğlu,Kaya Halil İbrahim,Şimşek Ömer,"Probiotic Characteristics of Lactobacillus Fermentum Strains İsolated From Tulum Cheese",Anaerobe,vol.30,pp:120 - 125, 2014
  10. Kaya Halil İbrahim,Seba Sabanoğlu,Yapar Aydın,Şimşek Ömer,"Utilisation of Antimicrobial Agents At Pre and Post Smoking on the Microbial Quality of Hot Smoked Rainbow Trout",Acta Alimentaria,vol.44,no:2,pp:289 - 296, 2015
  11. Kaya Halil İbrahim,Kördikanlıoğlu Burcu,Taşoğulları Nermin,Şimşek Ömer,"Vitamin ve Aminoasit Katkısının Liyofilize Laktik Asit Bakterileriningelisim Eğrisine Etkisi",Academic Food Journal,vol.13,no:2,pp:115 - 118, 2015
  12. Şimşek Ömer,Kördikanlıoğlu Burcu,Yazıcı Gizem,Kaya Halil İbrahim,"Beyaz Peynirde Nisini Tolere Eden Laktik Asit Bakteri Miktarı ve Çesitliliği",Academic food journal,vol.12,no:4,pp:36 - 40, 2014
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk