Kitap

  1. Bölüm Adı:Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık,Özel Burcu,Kaya Halil İbrahim,Şimşek Ömer,Yayın Yeri:Nobel Akademik Yayıncılık,Editör:Anlı Ertan, Şanlıbaba Pınar,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:730,ISBN:978-605-7846-35-8,Bölüm Sayfaları:583 - 617
  2. Bölüm Adı:Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies,Kaya Halil İbrahim,Özel Burcu,Şimşek Ömer,Yayın Yeri:Springer International Publishing,Editör:Malik Abdul, Erginkaya Zerrin, Erten Hüseyin,Basım Sayısı:1,ISBN:978-3-030-24903-8
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk