Kurum Bilgileri
- Ünvan
- Doktor Öğretim Üyesi
- Meslek Yüksekokul
- Sosyal Bilimler
- Bölüm
- Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
- Program
- Aşçılık
- Çalışma Grupları
- Mühendislik Temel Alanı, Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Fermantasyon Teknolojileri
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Makamlar
Başkan, Aşçılık Programı
Bölüm Başkanı, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Doktor Öğretim Üyesi, Gıda Mühendisliği Tezli YL Programı
Kurullar
Bölüm Başkanı, Yüksekokul Kurulu(Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu)
Doktor Öğretim Üyesi, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı Kurulu(Gıda Mühendisliği Tezli YL Programı)
İletişim
- e-Posta
- halilkaya[at]bayburt.edu.tr
- Telefon
- (0458)211 11 52-53, (Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu)
- Dahili
- (458) 211-11-53, 2065
- Faks
- (458) 211-11-27, (Bayburt Üniversitesi)