Mobile Logo Eğitim Fakültesi

Fakülte Yönetimimizden Görevde Yükselen ve Göreve Yeni Başlayan Akademisyenlerimize Ziyaret
Dekanımız Prof. Dr. Sedat Maden,Dekan Yardımcılarılamız Dr. Öğr. Üyesi Kürşad Kara ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Demir, Fakültemizde görevde yükselen Dr. Öğr. Üyesi Okan Yetişensoy'u ve Fakültemizde göreve yeni başlayan öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Ekrem Cengiz , Dr. Öğr. Üyesi Faruk Arıcı ve Dr. Öğr. Üyesi Furkan Altunay'ı ziyaret ettiler.

Dekanımız Prof. Dr. Maden; ünvanda yükselen öğretim üyelerimiz ile göreve yeni başlayan akademisyenlerimizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Eğitim Fakültemizde görev yapan personellerin odalarına misafir olarak, yeni unvanlarından dolayı tüm akademisyenleri tebrik etti ve ziyaretlerin devam edeceğini dile getirdi.

Gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretlerinde, genç üniversite olmasına rağmen Bayburt Üniversitesinin hızlı bir gelişim içinde olduğunu ifade eden Dekanımız Prof. Dr. Maden, akademisyenlerin bilimsel araştırma ve projelerini imkânları ölçüsünde destekleyeceklerini belirtti. Akademisyenlere, ülkemizin akademik alandaki artan gayret ve çabalarını da hatırlatarak, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden akademisyenlerimiz ise Bayburt Üniversitesinin bir ferdi olarak görev yapmaktan onur duyduklarını dile getirerek, çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini dile getirdiler.