Depremden Etkilenen Öğrencilerin Sınav İşlemleri (Final, Bütünleme, Mezuniyet ve Ek Sınavlar)

Üniversitemiz Senatosunun 26.04.2023 tarihli kararı gereği; final sınavı, bütünleme sınavı, mezuniyet sınavı ve ek sınavların yüz yüze yapılmasına karar verilmiştir.

Ancak; 06 Şubat 2023 tarihli depremlerden etkilenen illerde (Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa, Elazığ) ikamet eden öğrencilerimize online olarak (yüz yüze sınavlarla eş zamanlı yapılacak olan) sınava katılma hakkı tanınmıştır. Ekteki listede bilgileri yer alan öğrencilerimiz ister yüz yüze ister online olarak sınavlara katılabileceklerdir. Listede bilgileri yer alan öğrencilerin ayrıca başvuru yapmalarına gerek yoktur.

Listede bilgileri yer almayıp depremden etkilenen illerde kendisinin ya da ailesinin ikamet ettiğini resmi bir belge ile beyan eden öğrencilerin durumları da Müdürlüğümüz tarafından değerlendirilecektir. Listede bilgileri yer almayan ve online sınav hakkından yararlanmak isteyen depremden etkilenen öğrencilerimizin; 25.05.2023 tarihi mesai bitimine kadar aydintepe@bayburt.edu.tr adresine bir dilekçe ile birlikte ilgili belgelerini göndermesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra belgelerini gönderen öğrencilerimizin belgeleri işleme alınmayacak olup depremden etkilenmeyen öğrenciler ile birlikte sınavlara yüz yüze katılımları gerekecektir. Detaylı bilgiye danışman hocalarınızdan ulaşabilirsiniz.

Depremden Etkilenen Öğrencilerin listesi için tıklayınız.