Bayburt Üniversitesi 'ALBAYRAK' Ekibi, Çelik Köprü Yarışmasında Türkiye Üçüncüsü Oldu

Üniversitemiz Öğrencileri Köprü Yarışmasında 3. oldu.

Mühendislik Fakültesi ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının işbirliği ile Boğaziçi Üniversitesinde bu yıl 14.sü düzenlenen Çelik köprü yarışmasına katılan öğrencilerimiz yarışmadan 3.lükle ayrıldı.

Danışmanlığını Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Musa Artar’ın yaptığı İnsaat Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencileri Emre ELLER,Ramazan Can ÖZCAN, Onur Elik, ÖMER KANDEMİR ve Onur ERİBOL’dan oluşan “Albayrak” ekibi olarak yarışmaya katılan ekibimiz hazırladıkları çelik köprü geometrisinde bayrağımızdaki hilal ve yıldız figürlerini kullandı. Ekibimiz yarışmada estetik, yükleme, kurulum ve ağırlık kategorilerinden başarılı olarak 3.lük derecesi kazanarak ayrıldı.

Yarışmada 1.liği Yıldız Teknik Üniversitesi, 2.liği ise Altınbaş üniversitesi kazandı.