Lisansüstü Tez Danış.

  1. Çağrı GÜLER, "Spirulina İlaveli Probiyotik (Lb. Acidophilus) Yoğurtların Bazı Kalite Nitelikleri ve Probiyotik Raf Ömrü", Bayburt Üniversitesi, 2022, Tamamlandı
  2. Emin USTAOĞLU, "Haşlama Tekniği ve Starter Kültür Kullanımının Golot Peynirinin Olgunlaşma Kriterlerine Etkisinin Araştırılması", Ordu Üniversitesi, 2022, Devam Ediyor
  3. Özgenur TÜRKMEN, "Farklı Üretim Teknikleri ile Elde Edilen Peynir Mayasının (Rennet) Erzincan Tulum Peyniri Kalite Niteliklerine Etkisi", Bayburt Üniversitesi, 2021, Tamamlandı
  4. Zehra TÜRKOĞLU, "Resveratrol İlavesinin Klasik ve Probiyotik Kültür Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Nitelikleri Üzerine Etkisi", Bayburt Üniversitesi, 2019, Tamamlandı
  5. Hatice KARADENİZ, "Farklı Ortaöğretim Kurumlarında Öğrenim Gören Öğrencilerin Süt ve Süt Ürünleri Tüketim Algısı ve Davranışlarının Belirlenmesi", Bayburt Üniversitesi, 2019, Tamamlandı
  6. Mehmet Ali SALIK, "Cimin Üzümü (Vitis Vinifera L.) ve Kemah Cevizi (Juglans Regia L.) Karışımı (Saruç) ile Üretilen Probiyotik (Saccharomyces Boulardii) Dondurmaların Bazı Kalite Özellikleri", Bayburt Üniversitesi, 2019, Tamamlandı
  7. Nurseda KURTOĞLU, "Bayburt Üniversitesi Öğrencilerinin Süt ve Süt Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi", Bayburt Üniversitesi, 2018, Tamamlandı
  8. Emin USTAOĞLU, "Modern Teknikle Üretimi Gerçekleştirilen Bayburt Karın Kaymağının Bazı Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Organoleptik Özelliklerinin Araştırılması", Bayburt Üniversitesi, 2018, Tamamlandı
  9. Hümeyra İSPİRLİ, "Erzincan Tulum Peynirinden Laktik Asit Bakterilerinin (Lab) İzolasyonu, Moleküler Metotlarla Tanımlanması ve Ekzopolisakkarit (Eps) Üretim Potansiyellerinin Genetik Olarak Belirlenmesi", Bayburt Üniversitesi, 2016, Tamamlandı
  10. Esra SARAÇ, "Türkiye`de Üretilen İşlenmiş Süt ve Bazı Süt Ürünleri ile Giresun Yöresinde Üretilen Çiğ Sütlerin Aflatoksin M1 Düzeylerinin Araştırılması", Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2012, Tamamlandı
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk