Yüksek Lisans
-
Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Süt Fizik ve Kimyası, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
İçme Sütü Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Süt Fizik ve Kimyası, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
İçme Sütü Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Süt Fizik ve Kimyası, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
İçme Sütü Teknolojisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
-
Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:3
-
İçme Sütü Teknolojisi, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:3
-
Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
-
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
Lisans
-
Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretler, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
-
Gıda Mühendisliğine Giriş, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
-
Yeni Ürün Geliştirme, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
-
İşletme Sanitasyonu, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Mühendisliğine Giriş, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
-
Yeni Ürün Geliştirme, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Muhafaza Teknikleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:4
-
Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
-
İşletme Sanitasyonu, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Mezuniyet Çalışması Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretler, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
-
Yeni Ürün Geliştirme, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Mezuniyet Çalışması I, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Muhafaza Teknikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
-
Gıda Mikrobyolojisi 2, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Mezuniyet Çalışması 2 (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Geleneksel Gıdalar (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretler (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Yeni Ürün Geliştirme, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Mezuniyet Çalışması 1 (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Muhafaza Teknikleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Bilimi ve Teknolojisi (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:4
-
Gıda Mühendisliğine Giriş (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Yeni Ürün Geliştirme (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
İşletme Sanitasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Geleneksel Gıdalar, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Mezuniyet Çalışması 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mikrobiyolojisi 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Mezuniyet Çalışması 1, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretler (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Yeni Ürün Geliştirme, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Muhafaza Teknikleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Bilimi ve Teknolojisi (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
-
Gıda Mühendisliğine Giriş (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mikrobiyolojisi 2, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Mezuniyet Çalışması 2 (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Yeni Ürün Geliştirme (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
İşletme Sanitasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Muhafaza Teknikleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Mezuniyet Çalışması 1 (Ö.Ö./İ.Ö., 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretler (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Bilimi ve Teknolojisi (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:4
-
Gıda Mühendisliğine Giriş (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Mezuniyet Çalışması 2 (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Yeni Ürün Geliştirme (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
İşletme Sanitasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Mezuniyet Çalışması 1 (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Geleneksel Gıdalar (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Bilimi ve Teknolojisi (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:4
-
Gıda Mühendisliğine Giriş (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Mezuniyet Çalışması 2, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
-
Geleneksel Gıdalar (Ö.Ö./İ.Ö.), 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
-
Yeni Ürün Geliştirme (Ö.Ö./İ.Ö.), 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
-
İşletme Sanitasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
-
Mezuniyet Çalışması 1, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mühendisliğine Giriş, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:4
-
Süt Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:4
-
Mezuniyet Çalışması, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:4
-
Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:4
-
Yeni Ürün Geliştirme, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:2
-
Yeni Ürün Geliştirme, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:2
-
Yeni Ürün Geliştirme, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
-
Geleneksel Gıdalar, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:2
-
Geleneksel Gıdalar, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
-
Mezuniyet Çalışması, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:2
-
Mezuniyet Çalışması, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:4
-
Süt Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:4
-
Süt Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:4
-
Gıda Biyoteknolojisi, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:2
-
Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:4
-
Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:4
-
Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:4
-
Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mikrobiyolojisi 1, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:5
-
Gıda Mikrobiyolojisi 1, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:5
-
Gıda Mikrobiyolojisi 1, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:5
-
Gıda Mikrobiyolojisi 1, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:5
-
Genel Biyoloji, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:3
-
Genel Biyoloji, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:3
-
Genel Biyoloji, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:3
-
İşletme Sanitasyonu, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:2
-
Genel Mikrobiyoloji, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:4
-
Genel Mikrobiyoloji, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:4
-
Genel Mikrobiyoloji, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:4
-
Genel Mikrobiyoloji, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:4
-
Bilgisayara Giriş, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:4
-
Bilgisayara Giriş, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:4
-
Gıda Teknolojisi, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Teknolojisi, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Teknolojisi, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Mühendisliğine Giriş, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Mühendisliğine Giriş, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Mühendisliğine Giriş, 2009-2010, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Mühendisliğine Giriş, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Mühendisliğine Giriş, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
Bağlantı Vurgula
Büyük MEtin