Proje

  1. Tarhun Bitkisinden (Artemisia Dracunculus) Ultrasonik Ekstraksiyon Yöntemi ile Fenolik Bileşik Eldesinin Optimizasyonu,Ulusal, (23.06.2020 - 30.09.2021),19001 ₺
  2. Çimlendirilmiş Maş Fasülyesi (Vigna Radiata) Ununun Karakterizasyonu ve Sığır Köftelerinde Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması,Ulusal, (25.12.2018 - 25.12.2019),13,00 ₺
  3. Farklı Bölgelere Ait Arı Poleninin Bazı Biyoaktif Nitelikleri ve Bitkisel Yağ Stabilitesine Etkisi Bakımından Araştırılması,Ulusal, (08.09.2016 - 09.01.2018),32553,77 ₺
  4. Farklı Bileşimlerde Hazırlanan Oleojel Karakterizasyonu ve Emülsiyon Tipi Et Ürünlerinde Kullanımı,Ulusal, (01.08.2018 - 01.08.2020),12,50 ₺
  5. Bayburt Yöresinde Yetiştirilen Tarhun (Artemisia Dracunculus) Baharatının Fermente Sucuk Üretiminde Kullanımının, Ürünün Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması,Ulusal, (15.06.2017 - 15.09.2018),
  6. Farklı Yöntemlerle Kurutulan Bayburt Yöresi Tarhun (Artemisia Dracunculus L.) Bitkisinin Fonksiyonel Nitelikler ve Bitkisel Yağ Stabilitesine Etkisi Bakımından Araştırılması,Ulusal, (21.05.2015 - 21.11.2015),10,00 ₺
  7. Gıda Bilimi ve Mühendisliginde Nanoteknolojik Uygulamaların Gelistirilmesi Çin Fiziki Alt Yapı Olusturma Projesi,Ulusal, (20.11.2015 - 06.12.2016),249983 ₺
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk