Kitap

  1. Bölüm Adı:A'dan Z'ye Gastronomi Turizmi,Apak Ömer Ceyhun,Yayın Yeri:Detay Yayıncılık,Editör:Ayaz Nurettin,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:256,ISBN:978-605-254-878-3,Bölüm Sayfaları:120 - 136
  2. Bölüm Adı:A’dan Z’ye Turizm,Gürbüz Ahmet, Apak Ömer Ceyhun,Yayın Yeri:Detay Yayıncılık,Editör:Ayaz Nurettin,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:266,ISBN:978-605-254-666-6,Bölüm Sayfaları:40 - 54
  3. Bölüm Adı:Farklı Bakış Açılarıyla Yoksulluk Çalışmaları,Apak Ömer Ceyhun,Yayın Yeri:Nobel Akademik Yayıncılık,Editör:İmamoğlu İlyas Kays, Sezer Faruk,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:264,ISBN:978-625-433-511-2,Bölüm Sayfaları:157 - 169
  4. Bölüm Adı:Türkiye'nin Kış Turizm Merkezleri ve Potansiyeli,Apak Ömer Ceyhun, Gürbüz Ahmet,Yayın Yeri:Eğitim Kitabevi Yayınları,Editör:Sağlık Erkan, Tuna Muharrem,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:471,ISBN:9786257316040,Bölüm Sayfaları:145 - 154
  5. Bölüm Adı:Selected Academıc Studıes From Turkısh Tourısm Sector,Aykaç Emre,Apak Ömer Ceyhun,Yayın Yeri:Peter Lang GmbH,Editör:Fatih Türkmen,Basım Sayısı:1,ISBN:978-3-631-81608-0
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk