Ders

Önlisans

  1. Yönetim ve Organizasyon, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:2
  2. Gastronomi Turizmi, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  3. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  4. Restoran İşletmeciliği, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  5. Yemek Süsleme Sanatı, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  6. Catering, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  7. Gastronomi Turizmi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  8. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  9. İnsan Kaynakları Yönetimi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  10. Yönetim ve Organizasyon, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  11. Yemek Süsleme Sanatı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  12. Restoran İşletmeciliği, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  13. Halkla İlişkiler, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  14. Pazarlama, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  15. Yönetim ve Organizasyon, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  16. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  17. Gastronomi Turizmi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  18. Catering, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  19. Aromatik Otlar, Baharatlar ve Karışımlar, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  20. Pasta Tatlı Üretim Teknikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
  21. Beslenmenin Temel İlkeleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  22. Menü Planlama, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  23. Uluslararası Pazarlama, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  24. Genel Turizm, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  25. Menü Planlama, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  26. Lojistik Yönetim ve Organizasyonu, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  27. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  28. Turizmde Etik, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  29. Pazarlama, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk