Kitap

  1. Bölüm Adı:Raman Spectroscopy in the Food Industry,Ayvaz Hüseyin,Yao Siyu,Mortaş Mustafa,Temizkan Rıza,Akpolat Hacer,Rodriguez-saona Luis E.,Yayın Yeri:CRC Press,Editör:Tamer Uğur, Çulha Mustafa, Boyacı İsmail Hakkı,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:37,ISBN:9781003359975
  2. Bölüm Adı:Comprehensive Foodomics,Ayvaz Hüseyin,Akpolat Hacer,Sezer Banu,Boyacı İsmail Hakkı,Rodrıguez Saona Luıs E,Yayın Yeri:Elsevier,Editör:Cozzolino D.,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:17,ISBN:978-0-08-100596-5,Bölüm Sayfaları:322 - 339
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk