2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

16.09. 2024 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzda öğretim elemanlarımızın katılımıyla 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Nesrin ECEM BAYRAM’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda yeni dönem hazırlıklarının yanı sıra Kalite süreçlerine ilişkin konularda değerlendirilmelerde bulunuldu. Ayrıca Meslek Yüksekokulu Müdürümüz daha önceki dönemde ücretsiz DGS kursu ile öğrencilerimize sınav konusunda destek olan Öğr. Gör. Murat Akyüz ve Öğr. Gör. Mehmet Arif Yalçın’a teşekkür belgesi taktim etti. Ek olarak Üniversitemizden yürütücü olarak Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Onur Yüzer ve araştırmacı olarak Doç. Dr. Naciye Kutlu Kantar’ın yer aldığı TÜBİTAK 1001 projesi ile Meslek Yüksekokulumuzun AR-GE çalışmalarına katkı sağlayan öğretim üyelerimize tebrik belgesi taktim etti.

Yayın Tarihi:   , Son Günc. Tarihi: