Mobile Logo Uygulamalı Bilimler Fakültesi
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ek Sınavları

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda azami öğrenim süresini dolduran öğrenciler başarısız oldukları derslerden (hiç alınmayan ve devamsızlıktan kalınan dersler dahil) Ek Sınavlara girebilirler. (Öğrenciler yalnızca azami sürelerini doldurduğu 14. yarıyıl sonunda Ek Sınavlara girebilir.) Başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan ‘’Bayburt Üniversitesi 2547 Sayılı Kanun’un 44 (c) Maddesi Uygulama İlkeleri’’ni incelemeleri ve uygulama ilkelerinde yer alan şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir. 
Ek sınavlara girmek isteyen öğrenciler, aşağıda yer alan başvuru formunu ve güncel tarihli transkriptleri ile birlikte 09.09.2024 Pazartesi mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Öğrenciler; şahsen ya da vekâleten (noter) bölüm sekreterliğine başvurusunu yapabilirler. Belirtilen tarih dışında ve farklı yollarla gönderilecek belgeler işleme alınmayacaktır. Yapılan başvurular ilgili bölüm başkanlığı tarafından değerlendirilecek olup başvuru sonucu ve sınav tarihleri web sayfasından duyurulacaktır. Başvurusu kabul edilen öğrenciler, kabul edilen ilgili derslerin sınavlarına girebilecektir.
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı kararı gereği Ek Sınavlara giren öğrencilerden sınava girdiği ders başına öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti alınacaktır. Bu nedenle başvuru formunuza İBAN numaranızı da eklemeniz gerekmektedir. Sınav ücreti, başvuru formunuzu Bölüm Sekreterliğine teslim ettiğiniz zaman başvurulan derslere göre hesaplanarak size bildirilecek ve size verilen İBAN numarasına ücreti yatırmanız talep edilecektir. Ücreti yatırılmayan dersler için sınav hakkınız olmayacaktır.

1. Ek Sınav Tarihi: 10.09.2024-13.09.2024

2. Ek Sınav Tarihi: 17.09.2024-20.09.2024

2547 sayılı Kanunun 44 (c) Maddesi Uygulama İlkelerini görüntülemek için tıklayınız.
 
BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR 
1- Başvuru Formu için tıklayınız.
2- Güncel Tarihli Transkript (Öğrenci Bilgi Yönetimi Sisteminde yer alan Öğrenci Belge Başvurusu alanından elektronik imzalı olarak temin ediniz.)
 
NOT: İmza bulunmayan formlar işleme alınmayacaktır.
İletişim: Tel: (458) 211-1153 Dâhili 3948 e-posta: uygulamalibilimler@bayburt.edu.tr

Yayın Tarihi: 
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yukarı