- Hazal ALDEMİR, "Elma Kabuğundan Pektin Ekstraksiyonunun Optimizasyonu ve Model Emülsiyon Sisteminde Kullanımı", Bayburt Üniversitesi, 2023, Tamamlandı
- Pınar BALUKEN, "Kahve Çekirdeği Ekstraktı ile Selenyum Nanopartikül Üretimi", Bayburt Üniversitesi, 2022, Tamamlandı
- Fevzi BEKAR, "Lactobacıllus Pentosus Ks27'nin Ekzopolisakkarit Üretimi ve Üretim Koşullarının Optimizasyonu", Bayburt Üniversitesi, 2022, Tamamlandı
- Habibe MEMİŞ, "Levilactobacillus Brevis Ak19b Suşu ile Γ-Aminobütirik Asit Üretiminin Optimizasyonu", Bayburt Üniversitesi, 2021, Tamamlandı
- Fatma Kübra ALTUNCU, "Tarhun Ekstraktı ile Gümüş Nanopartikül Sentezi", Bayburt Üniversitesi, 2021, Tamamlandı
- Osman Tolga BALABAN, "Siyah Çay Üretiminde, Çayın Bazı Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin Araştırılması", Bayburt Üniversitesi, 2019, Tamamlandı