Master's
-
Gıdaların Fiziksel Özellikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Fonksiyonel Starter Kültürler, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıdaların Fiziksel Özellikleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
Bachelor's
-
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Genel Mikrobiyoloji, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Genel Mikrobiyoloji, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Genel Mikrobiyoloji, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıdalarda Raf Ömrü, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıdalarda Raf Ömrü, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıdalarda Raf Ömrü, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Teknik Çizim, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
-
Teknik Resim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:4
-
Teknik Çizim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:4
-
Teknik Resim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
-
Teknik Çizim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
-
Teknik Çizim, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:4
-
Teknik Resim, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:4
-
Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
-
Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
-
Et Bilimi ve Teknolojisi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
-
Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
-
Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:4
-
Genel Mikrobiyoloji, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:1
-
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:1
-
Gıdalarda Raf Ömrü, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler -I, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Gıdalarda Raf Ömrü, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2