Lecture

Master's

  1. Gıdaların Fiziksel Özellikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  2. Fonksiyonel Starter Kültürler, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  3. Gıdaların Fiziksel Özellikleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3

Bachelor's

  1. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  2. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  3. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  4. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  5. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  6. Genel Mikrobiyoloji, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  7. Genel Mikrobiyoloji, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  8. Genel Mikrobiyoloji, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  9. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  10. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  11. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  12. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  13. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  14. Gıdalarda Raf Ömrü, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  15. Gıdalarda Raf Ömrü, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  16. Gıdalarda Raf Ömrü, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  17. Teknik Çizim, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
  18. Teknik Resim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:4
  19. Teknik Çizim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:4
  20. Teknik Resim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
  21. Teknik Çizim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
  22. Teknik Çizim, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:4
  23. Teknik Resim, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:4
  24. Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
  25. Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  26. Et Bilimi ve Teknolojisi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  27. Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  28. Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  29. Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  30. Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  31. Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  32. Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  33. Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  34. Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  35. Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:4
  36. Genel Mikrobiyoloji, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:1
  37. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:1
  38. Gıdalarda Raf Ömrü, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  39. Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  40. Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  41. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler -I, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  42. Gıdalarda Raf Ömrü, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2